Rólunk

A Studio Alternatíva Építésziroda egy körmendi székhelyű építész csapat, mely lakóházak, középületek és ipari épületek tervezésével foglalkozik az ország szinte egész területén. Az irodát 2020-ban alapította Jakab András és Jóna László.

Mindketten a győri Széchenyi István Egyetemen diplomáztunk, mint okleveles építészmérnök. Később külön szakmai utakon, de egymást figyelemmel kísérve helyezkedtünk el szintén Győrben a Mérnök Mátrix Zrt.-ben és a CAN Architects Építészirodában. 

Majd tudást és tapasztalatot gyűjtve úgy döntöttünk, hogy egy csapatként folytatjuk idehaza Körmend és környékén. Fiatal, dinamikus építészekként célunk, hogy a közvetlen és tágabb térségünkben egy friss, mai gondolkodásmódot adjunk át az építészetről, párbeszéddel, valódi értékközvetítéssel. Hisszük, hogy az építészet egyfajta társadalmi felelősségvállalás is.

Teljes körű generáltervezői szolgáltatást nyújtunk a szakági tervező partnerek szoros együttműködésével Győr, Sopron, Szombathely, Szentgotthárd és Zalaegerszeg környékén is.

JAKAB ANDRÁS

építész 

JÓNA LÁSZLÓ

építész